Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، نشست هفته‌ی تصویرگری با حضور کیانوش غریب‌پور (دبیر هفته‌ی تصویرگری) و علی بوذری (دبیر همایش) عصر روز 30 آبان در خانه هنرمندان برگزار شد.

کیانوش غریب‌پور (دبیر هفته تصویرگری) گفت: هفته تصویرگری رویدادی است که در سال‌های متمادی پس از تأسیس انجمن تصویرگران ایران برگزار شده اما از سال گذشته و با اعلام روز تصویرگری، تقویم ثابت و برنامه‌های مفصل‌تری پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غریب‌پوردرباره نمایشگاه «ما تصویرگر خود هستیم» گفت: از زمان راه‌اندازی هفته تصویرگری، هر سال نمایشگاهی برای نشان دادن توان تصویرگران با نمایش جدیدترین آثارشان برپا می‌شود، امسال تصمیم گرفتیم این‌‌ نمایشگاه که هسته‌ی اصلی هفته‌های تصویرگری است، دربرگیرنده اتوپرتره تصویرگران باشد که نمایشگاه‌گردان آن گلبرگ کیانی است.

او افزود: همچنین دراین هفته؛ نمایشگاه «نشان آبان» با نمایشگاه‌گردانی حدیثه قربان از آثار منتخب غلام‌علی مکتبی، محمدعلی بنی‌اسدی و غزاله بیگدلو؛ دریافت‌کنندگان اولین دوره‌ی اهدای نشان آبان (۱۳۹۵)، و نمایشگاه «تصویرگران شهر» از مجموعه فعالیت‌های هنرمندان تصویرگر در پروژه‌های نقاشی دیواری با نمایشگاه گردانی اردشیرمیرمنگره برپا خواهد شد.

برگزاری نشست‌های تخصصی تصویرگری، گردهمایی، مجمع عمومی و سالانه تصویرگران، اهدای نشان آبان 96 از دیگر برنامه‌های این هفته خواهد بود.

به گفته دبیر هفته تصویرگری، نشان آبان نشان حرفه‌ تصویرگری ایران، هر سال به چهار چهره که در چهار موضوع، حرفه تصویرگری را بالنده و پاینده کرده باشند، اهدا می‌شود. امسال نیز این نشان غیررقابتی به چند نفر از چهره‌های تأثیرگذار تصویرگری اهدا خواهد شد.

غریب پور ادامه داد: «نشان آبان» در چهار بخش نام بزرگ، نام آشنا، نام نو و نام همگام تصویرگری اهدا می‌شود. تفاوت امسال با سال گذشته نشان آبان این است که از شش تا 12 آبان، تمام هنرمندان وعلاقه‌مندان می‌توانند نامزدهای خود را برای دریافت نشان به ایمیل دبیر جشنواره معرفی کنند. روز ششم معیارهای‌مان را برای انتخاب دریافت‌کنندگان نشان عالی معرفی خواهیم کرد، اما براساس توافقی که کردیم قصد نداریم نام داوران این بخش را معرفی کنیم.

غریب‌پور درباره نمایشگاه «ما تصویرگر خود هستیم» گفت: از زمان راه‌اندازی هفته تصویرگری، هر سال نمایشگاهی برای نشان دادن توان تصویرگران با نمایش جدیدترین آثارشان برپا می‌شود، امسال تصمیم گرفتیم این‌‌ نمایشگاه که هسته‌ اصلی هفته‌های تصویرگری است، دربرگیرنده اتوپرتره تصویرگران باشد که نمایشگاه‌گردان آن گلبرگ کیانی است.

مدیران دولتی که سرمایه‌ها را در اختیار دارند، هنوز تفاوت تصویرگری را با تصویربرداری نمی‌دانند

او ادامه داد: نمایشگاه «ما تصویرگر خود هستیم» ضمن اینکه مروری بر آثار اعضای انجمن تصویرگران ایران است، بیانیه جمعی تصویرگران نیز هست. متأسفانه تصویرگری در مقایسه با سایر رشته‌های تجسمی مورد بی‌مهری قرار گرفته است و هنوز بسیاری از مدیران دولتی که پول‌ها و بودجه‌ها در دستان آن‌هاست، تفاوت تصویرگری را با تصویربرداری نمی‌دانند. با برپایی این نمایشگاه قصد داریم بگوییم که پرچم تصویرگران بالاست.

دبیر هفته تصویرگری با بیان این مطلب که موضوع این نمایشگاه با اقبال خوب تصویرگران مواجه شده، گفت: در نمایشگاه دوره‌های پیش تصویرگران ممکن بود نمونه‌ای از آثاری که پیشتر خلق کرده بودند را ارائه می‌کردند اما در این نمایشگاه تصویرگران اقدام به خلق اثر جدید کردند و آثاری که در این نمایشگاه شاهد آن هستیم، روایت هنرمند از خودش است.

او افزود: رکورد این نمایشگاه با اقبال خوب تصویرگران شکسته شد و در این نمایشگاه شاهد نمایش بیش از 180 سلف پرتره از تصویرگران هستیم و چون به اثری که تصویران از خودشان خلق کرده‌اند، احترام می‌گذاریم این آثار داوری نخواهند شد.

غریب پور درباره  نمایشگاه «تصویرگران شهر» گفت: تصویرگری به شکل سنتی به ادبیات کودک و روایت کردن شعرها و داستان‌های کودکانه برمی‌گردد اما ظرفیت‌های جدیدی در سال‌های اخیر به هنر تصویرگری اضافه شده. ما سال گذشته نمایشگاهی با عنوان «دیزاین جهان افسون و کمیک» برگزار کردیم، امسال نیز در همین راستا تصمیم گرفتیم نمایشگاه «تصویرگران شهر» را برپا کنیم. این نمایشگاه به نوعی بازتاب شش سال حضور تصویرگری به عنوان هنر شهری است. این نمایشگاه با همکاری سازمان زیباسازی با انجمن تصویرگران برگزار می‌شود و در این نمایشگاه شاهد نمایش 98 اثر از میان 130 اثر با نمایشگاه‌گردانی اردشیر میرمنگره هستیم.

او افزود: همزمان با برگزاری هفته تصویرگری در فضای باز خانه هنرمندان ایران شاهد نمایش 20 تخم مرغ نوروزی خواهیم بود که در دو سال اخیر خلق شده‌اند.

غریب پور درباره معرفی تصویرگران ازسوی انجمن برای قراردادهای سازمان زیباسازی برای نقاشی دیواری گفت: من فکر می‌کنم انجمن، شرکت تعاونی و یا آژانس نیست. اگر قرار بود اعضای انجمن را به سازمان زیباسازی معرفی کنیم پیش از این باید تصویرگران را به ناشران معرفی می‌کردیم. اما خوشحالیم که چهره‌های شاخص تصویرگری امروز به شورای هنری سازمان زیباسازی راه پیدا کرده‌اند و این امر با ترغیب هنرمندان تصویرگر از سوی انجمن اتفاق افتاده و حضور انجمن در این سازمان تثبیت شده و پررنگ است و انجمن هیچ نقشی برای معرفی اعضایش برای گرفتن پروژه‌های شهری و تصویرگری کتاب ندارد.

 او درباره برپایی همایش با موضوع تصویرگری گفت: کتاب‌های تصویری ژانر جدیدی در تصویرسازی به شمار می‌رود، کتاب تصویری گونه‌ای از کتاب است که تصویر در آن حرف اول را می‌زند و گاه حتی متن ندارد. تاکنون سه کارگاه کتاب‌های تصویری از سوی انجمن تصویرگران برگزار شده است و قصد داریم به زودی کارگاه دیگری با همین سرفصل برگزار کنیم و فراخوان آن را در سطح حرفه‌ای اعضای انجمن تصویرگران به زودی منتشر خواهد شد. علی بوذری دبیری این رویداد را برعهده دارد و سعی داریم برای موضوع «کتاب تصویری» سند مکتوب تهیه کنیم. امیدواریم کتاب مقالات ارائه شده در این همایش را تا شش ماه آتی منتشر کنیم.

نسخه‌ی دوم و ویرایش‌شده‌ی تعرفه‌ی تصویرگران به زودی منتشر خواهد شد

موضوع کتاب در ایران، یک تراژدی شکست خورده است

غریب‌پور با اشاره به اتاق روشن ویژه تصویرگری گفت: قرار است در این اتاق نسخه دوم و ویرایش شده تعرفه تصویرگران را معرفی کنیم. در این اتاق ترکیبی از ناشران، تصویرگران و حقوق‌دانان حضور دارند. نظام‌نامه حرفه‌ای تصویرگران که بخشی از آن به تعرفه برمی‌گردد در حال تدوین است اینکه چه اندازه رعایت شود به من نوعی ربط پیدا نمی‌کند. ضمن اینکه موضوع کتاب در ایران جدای از این که تألیفی باشد یا ترجمه؛ یک تراژدی عجیب و غریب و شکست خورده است. چگونه است که ما 7 میلیون کودک و نوجوان داریم، در بدبینانه‌ترین شکل، 7000 تا از این کودکان و نوجوانان سواد خواندن و نوشتن دارند، ولی می‌بینیم که تیراژ کتاب‌ها بین 1000 تا 2000 نسخه است.

او افزود: تعرفه تصویرگری مانند آهن‌ربایی است که باید با یک فاصله منطقی از شی مورد نظر نگه داشته شود و یک سند محکم است که در اختیار ناشران و پدیدآوردندگان کودک و نوجوان قرار می‌گیرد تا براساس آن رفتار کنند.

اگر قرار به تأسیس موزه تصویرگری باشد، ما به یک موزه نحیف و ارزان تن نخواهیم داد

دبیر هفته تصویرگری درباره تأسیس نشدن موزه تصویرگری گفت: در موزه تصویرگری فقط موضوع ساختمان مطرح نیست، تجهیز گنجینه آن اهمیت بالایی دارد و گمان می‌کنم اگر قرار باشد روزی موزه تصویرگری راه‌اندازی شود، باید موزه گرانی باشد و بخشی از گنجینه موزه هنرهای تزئینی اصفهان و برخی آثار موزه رضا عباسی به این موزه منتقل ‌شود.

وی ادامه داد: ما قصد نداریم که فقط یک بنای گران به نام موزه تصویرگری راه‌اندازی کنیم. هدف ما این است که اگر روزی موزه تصویرگری راه‌اندازی شد این موزه به سرنوشت موزه گرافیک دچار نشود و بتوانیم آن را آن‌گونه که شایسته یک موزه تخصصی است، تجهیز کنیم و آثار تصویرگری ایران را از دوره مختلف تاریخی در این موزه نگهداری و در معرض دید علاقه‌مندان بگذاریم.

او همچنین درباره برگزاری کارگاه دستان گفت: در این کارگاه شاهد حضور20 تیم دو نفره حرفه‌ای خواهیم بود و در این کارگاه همزمان یک نویسنده با یک تصویرگر کار خواهند کرد و دستاورد این کارگاه درنمایشگاه بلونیا و یا نمایشگاه فرانکفورت ارائه خواهد شد.

علی بوذری دبیر همایش «کتاب‌های تصویری» نیز گفت: در سال‌های اخیر موضوع کتاب‌های تصویری مورد استقبال قرار گرفته است. تفاوت این کتاب‌ها با کتاب‌های مصور این است که یکی از ارکان اصلی کتاب را «تصویر» تشکیل می‌دهد و ممکن است حتی کتاب فاقد متن باشد. فراخوان همایش‌ در اواسط تابستان منتشر شد و هیأت علمی همایش را اساتیدی از دانشگاه‌های شیراز، شهید بهشتی و دانشگاه هنر تشکیل می‌دهند و سفارش نگارش مقالات هم به برخی افراد شاخص داده شده است. در این همایش همچنین از چند تن از چهره‌های تاثیرگذار کتاب کودک و نوجوان و پژوهشگران این عرصه دعوت کرده‌ایم.

 او افزود: همایش  کتاب‌های تصویری  روز پنجشنبه 11 آبان  از صبح تا عصردر سالن شهناز خانه هنرمندان برگزار می‌شود و در این همایش 16 مقاله ارائه خواهد شد. همچنین در روز جمعه 12 آبان ماه نیز دو نشست تخصصی با این موضوع در خانه هنرمندان ایران برگزار خواهد شد.

سیاست‌گذاری این دوره ازهفته تصویرگری برعهده‌ی علی بوذری، هدا حدادی، محسن حسن‌پور، عاطفه شفیعی‌راد، کمال طباطبایی، کیانوش غریب‌پور، حدیثه قربان، مجید کاظمی و علی هاشمی‌شهرکی است. کیانوش غریب‌پور دبیر و مدیر هنری، حدیثه قربان دبیر اجرایی، علی بوذری دبیر همایش است و گلبرگ کیانی، حدیثه قربان و اردشیر میرمنگره به عنوان نمایشگاه‌گردان در این دوره با هفته تصویرگری همکاری دارند.

هفته تصویرگری از هفتم تا 15 آبان ماه در خانه هنرمندان ایران برگزار خواهد شد. ضمن برگزاری این رویداد هنری طی مراسمی نشان آبان 96 اهدا خواهد شد.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۹۴۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصاویر جدید جاستین بیبر که طرفدارانش را نگران کرد + عکس

از رسیدن به شهرت در نوجوانی تا موفقیت های اخیرش در موسیقی و رشد فردی، میلیون ها نفر مسیری که جاستین بیبر از ابتدای فعالیت خود تا به امروز طی کرده است را به دقت دنبال کرده اند. با این حال، تنها قطعات رکورد شکن و کنسرت های پرمخاطب بیبر نیست که طرفدارانش را مجذوب داستان زندگی او کرده است، بلکه میل او به در میان گذاشتن مشکلات و آسیب پذیری های خود، به ویژه از طریق شبکه های اجتماعی نیز هست.

بیبر در سال ۲۰۲۳ با تصمیم خود برای پایان دادن پیش از موعد به تور کنسرت هایش برای در اولویت قرار دادن سلامتی اش خبرساز شد. دلیل این تصمیم ابتلای بیبر به سندرم راسمی هانت بود، مشکلی که در اثر همان ویروس آبله مرغان به وجود می‌آید.

علیرغم ناراحتی‌ها از لغو تور کنسرت هایش، بیبر تصمیم گرفت درمورد وضعیت سلامتی اش با طرفداران خود شفاف باشد. او در اینستاگرام خود ویدئویی منتشر کرد که نشان می‌داد او دچار فلج موقت شده بود که یکی از عوارض این سندرم بود. این صراحت بیبر نه تنها درک و دقیق تری از چالش‌های او فراهم کرد، بلکه ارتباط او طرفدارانش را نیز عمیق‌تر ساخت.

بیبر هفته‌ی گذشته یک بار دیگر از شبکه‌های اجتماعی برای باخبر کردن طرفدارانش درباره‌ی خود استفاده کرد. این خواننده‌ی ۳۰ ساله چند عکس در اینستاگرامش منتشر کرد که لحظات مختلفی از زندگی اش را نشان می‌دادند، از جمله لحظاتی از حضور او بر روی صحنه‌ی کنسرت و چند عکس آماتوری. با این حال، ۲ عکس آخر این مجموعه بود که واکنش طرفدارانش را به دنبال داشت. این عکس‌ها دو سلفی بودند که بیبر را با چهره‌ای غمبار و در حال اشک ریختن نشان می‌دادند.

سیل حمایت طرفداران بیبر فوری و دلگرم کننده بود. آن‌ها در بخش کامنت ابراز نگرانی، همدلی و حمایت کردند. برخی به بیبر درباره‌ی حمایت تزلزل ناپذیرشان از او اطمینان خاطر دادند و برخی هم برای او دعا و طلب آرامش کردند. حتی شریک زندگی بیبر، هیلی بیبر هم به این جمع پیوست و برای او در کامنتی نوشت: «گریان زیبا»

منبع: روزیاتو

tags # موسیقی سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • ناشران خارجی به نمایشگاه آمدند
  • تکرار هتک حرمت قرآن توسط زن سوئدی
  • افتتاح نمایشگاه موزه عبرت ایران در خراسان شمالی
  • گشایش نمایشگاه موزه عبرت در شیروان
  • نمایشگاه موزه عبرت ایران در شیراون افتتاح شد
  • عرضه «پرونده مختارنامه» در نمایشگاه کتاب تهران
  • تصاویر جدید جاستین بیبر که طرفدارانش را نگران کرد + عکس
  • «دیکتاتوری با اخلاق سگی» به نمایشگاه کتاب می‌آید
  • ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات گیوه
  • با عشق به ایران در ارمنستان (+عکس)